14 d’abr. 2014

El nostre primer mes de blog a la xarxa

Avui 15 d'abril fem el nostre primer mes de blog a la xarxa i pensem que toca presentar-nos. L'alma mater de l’equip de “Cuida’t cuinant” som: la Elisabeth, el Juan, la Núria i el Roger.
Les bones relacions personals amb diferents nexes d’unió pel mig ens ha fet decidir-nos per compartir i difondre part de les nostres inquietuds en forma de blog gastronòmic, el "Cuida't cuinant"
Fer de la nostra afició un treball, dels projectes un pas més i de la vida quotidiana treure un profit…aquesta és la nostra història. El cercle s’ha anat estrenyent, de ser la nostra cap a ser una companya i més, de ser veïns a ser amics, de ser desconeguts a ser un equip i al ben mig els nostres més propers sense els quals això tampoc seria possible. Tenim  històries alienes que han esdevingut en una fita en comú: “ja que hi som fem-ho el millor possible que tothom en pugui gaudir”…aquí les teniu:
  • Elisabet: Guia pel tour dels aliments i bons hàbits; constància i il•lusió. Nutricionista de formació i professió.
  • Juan: Cuiner amateur, creador d’aquest “laboratori” gastronòmic que apareix en forma de receptes; només amb l´ànim de donar idees i fer els àpats diaris el més variats possible. Formació multidisciplinar i de professió actual experimentar a la cuina.
  • Núria: Webmaster i energia vital, emprenedora de projectes en tota regla; per les seves mans passa tot allò “digital”. Tot i ser metgessa de formació es perd pel món d'internet.
  • Roger: Especialista en l'animació per ordinador, és el nostre disenyador.
I a més a més al nostre equip hi ha la Nàdia, la nostra crítica gastronòmica qui ho prova tot i per ella va sorgir aquesta ídea i a més a més el Jordi el responsable del desenvolupament de l'App. Com veieu en som molts.

Ei per cert!! I com avui fem un mes a la xarxa, Juan ha fet un deliciós pastís amb un nom encisador "Mil fulls de brisa amb mousse de iogurt i fruita, color lleuger i fresc"...no cal que us diguem que no ha durat res als nostres plats.

Moltes gràcies!!! I esperem que ens continueu seguint.


5 comentaris:

  1. Anònim4/21/2014

    Moltes felicitats per aquest primer mes i molta sort per tot el que teniu d'aquí cap a endavant!

    ResponElimina
  2. Moltes felicitats a tots! Segur que us anirà mooolt bé! ànims per a tots els emprenedros!

    ResponElimina
  3. Ostras Juan, que ilusión verte por internet. Mucha suerte!!!!!. Soy Ester Trujillo.

    ResponElimina
  4. Molta sort, però si em permeteu un consell hauríeu de millorar la qualitat de les imatges.
    Una abraçada!

    ResponElimina

Ei per cert!!! Moltes gràcies pel teu comentari.

Printfriendly