31 de març 2014

ARTICLE.- Alimentària 2014


Alimentaria, la fira de la indústria agroalimentària més gran de l’Estat i una de les primeres del món, comença avui , 31 de març, la seva edició 2014 al recinte de la Gran Via de Fira de Barcelona, on obrirà les seves portes fins al 3 d’abril.

Aquesta és l'edició més internacional i per aquest motiu, s'ha promocionat arreu del món amb l’objectiu d’atraure compradors de mercats emergents i de països europeus. Creant grans espais de negoci. La Fira mostrarà les últimes tendències del sector i comptarà amb la participació de prop de 3.800 empreses.



També hi haurà una connexió entre la indústria i la gastronomia, amb l’espai The Alimentaria Experience, amb xefs que sumen 50 estrelles Michelin, xefs com  Carme Ruscalleda, Sergi Vela o Elena i Juan Mari Arzak entre d'altres.

Un espai dissenyat per els professionals del canal HORECA, molt dinàmic, on s'aniran succeint els show-cookings, els tallers, les degustacions i les conferencies, tot això obert al públic professional.

Es preveu l’assistència de visitants internacionals de més de 140 països, i més de 600 importadors i distribuïdors claus a Amèrica Llatina, Amèrica del Nord i Àsia. Hi hauran més de 8.000 trobades de negoci amb expositors. Aquesta internacionalització concorda amb els objectius de la indústria de l’alimentació i begudes espanyola, que té com a propòsit potenciar les exportacions per passar de 22.600 milions d’euros al 2013 a 46.000 milions d’euros el 2020.

La Fira Alimentaria s’estructura en 14 salons monogràfics: Intervin (vins i espirituosos), Intercarn
(productes carnis i derivats), Olivaria (oli d’oliva i olis vegetals), Interlact, (productes lactis i els seus derivats), Multiproducto (productes alimentaris en general), Mundidulce (dolços, galetes i confiteria), Expobebidas (aigües, begudes refrescants i cerveses), Expoconser (conserves i semiconserves), Interpesca (productes del mar, aqüicultura i piscifactoria), Congelexpo (productes congelats), Alimentació Ecològica, Restaurama (alimentació fora de la llar), Pavelló de les Autonomies, amb les participacions de les diferents comunitats autònomes i diputacions, i el Pavelló internacional, amb empreses i representacions institucionals de 50 països.

Si teniu ocasió, i sou professional del sector i major de 18 anys (els dos requisits per a accedir-hi),  no us la podeu perdre. Trobareu la informació oficial si cliqueu aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Ei per cert!!! Moltes gràcies pel teu comentari.

Printfriendly